0,3 l SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR vývar z kostí se zeleninou a šunkovými knedlíčky (Marie Janků – Sandtnerová – Kuchařka rozpočtů a kuchařských předpisů 1933)
80 g ZAUZENÁ DOMÁCÍ PAŠTIKA z vepřového boku a králíka, podávaná se švestkovou klevelou, mandlovou drobenkou se slaninou, brioška (František Dřevikovský, Kuchařský rádce 1937)
150 g TRHANÁ HOVĚZÍ PLEC POMALU DUŠENÁ NA ZELENINĚ omáčka z červeného vína se žampióny, kaštanové pyré (František Dřevikovský, Kuchařský rádce 1937)
250 g KRÁLÍK PEČENÝ NA PODMÁSLÍ mladý špenát, opečené bramborové šišky, pyré z konfitovaného česneku (Praktická česká kuchařka a hospodyňka Marie Orlová, 1921)
TRIO MINI DEZERTŮ 1. REPUBLIKY malinový indiánek, punčový řez a mandlová laskonka (Slavomír Suchý – Praktické pokyny a recepty pro cukráře 1923)
90 g NAKLÁDANÉ SÝRY ve slunečnicovém oleji s čerstvou feferonkou, bylinkami a cibulovým salátem, bagel
100 g HOVĚZÍ TATARÁK namíchaný dle naší originální receptury s lanýžovou majonézou, zeleným pepřem a kyselými cibulkami, topinky pečené na sucho potřené sádlem, petrželový salát
80 g DOMÁCÍ MATJESY ZE ŠUMAVSKÉHO PSTRUHA s nakládanou zeleninou a mladým špenátem
150 g SELETICKÉ KLOBÁSKY tři druhy klobásek na grilu, pečená cibule, pikantní hořčice, topinky pečené na sucho potřené sádlem
100 g GRILOVANÁ HUSÍ JÁTRA s jablky, šalotkou a brusinkami, domácí brioška
0,3 l KULAJDA S FARMÁŘSKÝM VEJCEM, hříbky a koprem
400 g HOVĚZÍ ŽEBRO s česnekovým chilli olejem, salát z marinovaných žampionů a petrželky, bagel
150 g SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ hovězí kulatá plec s tradiční omáčkou zahuštěnou zeleninou, žemlové knedlíky a marinované brusinky
200 g HOVĚZÍ GULÁŠ z vyzrálé hovězí kližky ze Seletického dvora se šalotkou a bramborovými knedlíky
200 g BEEFSTEAK zelené fazolky se slaninou, steakové hranolky, omáčka z červeného vína
200 g VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK SMAŽENÝ NA PŘEPUŠTĚNÉM MÁSLE, lehký bramborový salát s hořčičným dresinkem
200 g VEPŘOVÁ PANENKAs liškovou omáčkou, hráškové lusky na másle, zapečené smetanové brambory
600 g KOLENO Z MLADÉHO PRASÁTKA pomalu pečené ve vlastní šťávě, bramborová kaše s pažitkou, červená cibule s tymiánem
200 g KUŘECÍ SUPREME NA GRILU s holandskou omáčkou a zeleninou na másle
350 g KACHNÍ STEHNO konfitované kachní stehno v sádle, červené vinné zelí, bramborové knedlíky
150 g FILET ŠUMAVSKÉHO PSTRUHA Z RYBÁŘSTVÍ MLÝNY holandská omáčka s pažitkou, restované brambory Grenaille se šalotkou a hráškem
150 g PEČENÝ KVĚTÁK NA MÁSLE S FARMÁŘSKÝM VEJCEM 63°/63° parmazánová omáčka s bylinkovým olejem, restované brambory Grenaille, kerblík
250 g SALÁT S FARMÁŘSKÝM VEJCEM 63°/63° avokádem, pečenou kukuřicí a polosušenými rajčaty
250 g SALÁT S KOZÍM SÝREM čerstvý kozí sýr na salátu s jablky, vlašskými ořechy a sušenými brusinkami
ŠOPSKÝ SALÁT s marinovaným balkánským sýrem
RAJČATOVÝ SALÁT se šalotkou, pažitkou a sladko-kyselou zálivkou
OKURKOVÝ SALÁT se sladko-kyselou zálivkou
Bramborové knedlíky
Žemlové knedlíky
Bagel
Topinky pečené na sucho
Domácí brioška
Steakové hranolky
Brambory Grenaille se šalotkou
Štouchané brambory s cibulkou
Lehký bramborový salát s hořčičným dresingem
Restovaná zelenina na másle
Bramborová kaše s pažitkou
Čerstvě smažené bramborové lupínky
ČERSTVĚ SMAŽENÉ BRAMBOROVÉ LUPÍNKY s krémovou česnekovou smetanou
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY s ořechy a vanilkovým krémem
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM oříškové máslo, švestkový sorbet, pistácie
KRÉM KARAMEL podávaný se šlehačkou
KOPEČEK DOMÁCÍ ZMRZLINY
Informace o alergenech Vám na vyžádání předloží obsluha.