Speciality

PŘEDKRMY

100g TELECÍ TATARÁK S ´NDUJA MAJONÉZOU,

pestem ze sušených rajčat a medvědího česneku, bramborové chipsy

325 Kč

DOPORUČUJEME: 0,15l Pinot Noir „Ben´s reserve“ 2017, Stapleton – Bořetice

185 Kč

300ml KRÉM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU,

sýrová kroketa s uzenou pancettou

155 Kč

HLAVNÍ JÍDLA

200g KRÁLÍK A KUŘE NA GRILU,

krémový baby špenát s muškátem, nakládaná karotka, široké nudle s medvědím česnekem

395 Kč

DOPORUČUJEME: 0,15l Chardonnay 2022, Jaroslav Springer – Bořetice

205 Kč

200g JEHNĚČÍ PLEC PO VÍDEŇSKU

se šunkou od kosti, hráškem s medvědím česnekem a holandskou omáčkou, bramborové pyré s Crème Fraiche (Velká vzorná česká kuchařka – Bohumila Jermářová, 1914)

495 Kč

DOPORUČUJEME: 0,15l Merlot – Pinot Rosé 2018, Gala – Bavory

165 Kč

DEZERT

VELIKONOČNÍ VEJCE

175 Kč

DOPORUČUJEME: 0,05l Juveano JLV 2019, J. Stávek – Němčičky

95 Kč