100g TELECÍ TATARÁK S ´NDUJA MAJONÉZOU,
pestem ze sušených rajčat a medvědího česneku, bramborové chipsy
DOPORUČUJEME: 0,15l Pinot Noir „Ben´s reserve“ 2017, Stapleton – Bořetice
300ml KRÉM Z MEDVĚDÍHO ČESNEKU,
sýrová kroketa s uzenou pancettou
200g KRÁLÍK A KUŘE NA GRILU,
krémový baby špenát s muškátem, nakládaná karotka, široké nudle s medvědím česnekem
DOPORUČUJEME: 0,15l Chardonnay 2022, Jaroslav Springer – Bořetice
200g JEHNĚČÍ PLEC PO VÍDEŇSKU
se šunkou od kosti, hráškem s medvědím česnekem a holandskou omáčkou, bramborové pyré s Crème Fraiche (Velká vzorná česká kuchařka – Bohumila Jermářová, 1914)
DOPORUČUJEME: 0,15l Merlot – Pinot Rosé 2018, Gala – Bavory
VELIKONOČNÍ VEJCE
DOPORUČUJEME: 0,05l Juveano JLV 2019, J. Stávek – Němčičky