0,3 l BRAMBOROVÁ POLÉVKA s hříbky a kapustou (Marie Janků Sandtnerová – Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů 1933)
90 g JEHNĚČÍ KROKETY s omáčkou Curry a nakládanými žampióny (Jan Kettner – Předkrmy, mezikrmy a různá malá jídla 1929)
150 g TAFELSPITZ S MLADÝM ŠPENÁTEM, křenovou omáčkou, bramborovými rösti a zeleninou (Olga Růžena Rozmarová - Vzorná kuchařka 1916)
250 g KRÁLÍK PEČENÝ NA PODMÁSLÍ mladý špenát, opečené bramborové šišky, pyré z konfitovaného česneku (Marie Orlová,Praktická česká kuchařka a hospodyňka 1921)
TRIO MINI DEZERTŮ 1. REPUBLIKY malinový indiánek, punčový řez a mandlová laskonka (Slavomír Suchý – Praktické pokyny a recepty pro cukráře 1923)
90 g NAKLÁDANÉ SÝRY ve slunečnicovém oleji s čerstvou feferonkou, bylinkami a cibulovým salátem, bagel
100 g VEPŘOVÉ VÝPEČKY s nakládanou zeleninou, topinky pečené na sucho potřené sádlem
100 g HOVĚZÍ TATARÁK namíchaný dle naší originální receptury s lanýžovou majonézou, zeleným pepřem a kyselými cibulkami, topinky pečené na sucho, petrželový salát
80 g DOMÁCÍ MATJESY ZE ŠUMAVSKÉHO PSTRUHA s nakládanou zeleninou, mladým špenátem a Kampotským pepřem
150 g SELETICKÉ KLOBÁSKY tři druhy klobásek na grilu, pečená cibule, pikantní hořčice, topinky pečené na sucho potřené sádlem
0,3 l SLEPIČÍ POLÉVKA silný vývar ze slepice s masem, zeleninou a nudlemi
150 g SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ hovězí kulatá plec s tradiční omáčkou zahuštěnou zeleninou, žemlové knedlíky a marinované brusinky
200 g HOVĚZÍ GULÁŠ z karabáčku se šalotkou a bramborovými knedlíky
150 g KOPROVKA S TRHANÝM HOVĚZÍM MASEM pečené mladé brambory, strouhané vejce
200 g BEEFSTEAK zelené fazolky se slaninou, steakové hranolky, omáčka z červeného vína
200 g VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK na přepuštěném másle, lehký bramborový salát
500 g PEČENÁ VEPŘOVÁ ŽEBRA NA JABLEČNÉM MOŠTU, zelný salát s křenem a brusinkami, nakládaný hrášek, bagel
600 g KOLENO Z MLADÉHO PRASÁTKA pomalu pečené ve vlastní šťávě, bramborová kaše s pažitkou, červená cibule s tymiánovým medem
200 g VEPŘOVÁ PANENKA s liškovou omáčkou, hráškové lusky na másle, štouchané brambory s cibulkou
200 g KUŘECÍ SUPREME NA GRILU s holandskou omáčkou a zeleninou na másle
350 g KACHNÍ STEHNO konfitované kachní stehno v sádle, červené vinné zelí, bramborové knedlíky
150 g FILET ŠUMAVSKÉHO PSTRUHA Z RYBÁŘSTVÍ MLÝNYholandská omáčka s pažitkou, restované brambory Grenaille se šalotkou a hráškem
150 g PEČENÝ KVĚTÁK NA MÁSLE S FARMÁŘSKÝM VEJCEM 63°/63° parmazánová omáčka s bylinkovým olejem, restované brambory Grenaille, kerblík
250 g SALÁT S FARMÁŘSKÝM VEJCEM 63°/63‘, avokádem, pečenou kukuřicí a polosušenými rajčaty
250 g SALÁT S GORGONZOLOU jablky, sušenými brusinkami, medovým dresinkem a ořechy
ŠOPSKÝ SALÁT s marinovaným balkánským sýrem
RAJČATOVÝ SALÁT se šalotkou, pažitkou a sladko-kyselou zálivkou
OKURKOVÝ SALÁT se sladko-kyselou zálivkou
Bramborové knedlíky
Žemlové knedlíky
Bageta
Bagel
Topinky pečené na sucho
Steakové hranolky
Brambory Grenaille se šalotkou
Štouchané brambory s cibulkou
Lehký bramborový salát s hořčičným dresingem
Restovaná zelenina na másle
Bramborová kaše s pažitkou
Čerstvě smažené bramborové lupínky
ČERSTVĚ SMAŽENÉ BRAMBOROVÉ LUPÍNKY s krémovou česnekovou smetanou
BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM oříškové máslo, švestkový sorbet, pistácie
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY s ořechy a vanilkovým krémem
ČOKOLÁDOVÝ DORTÍK s malinovou omáčkou
KOPEČEK DOMÁCÍ ZMRZLINY
Informace o alergenech Vám na vyžádání předloží obsluha.