Speciality

PŘEDKRMY

300ml DÝŇOVÁ POLÉVKA

s chilli, dýňovými semínky ve slaném karamelu a štýrským dýňovým olejem

145 Kč

150g LESNÍ HOUBY NA MÁSLE SE SMAŽENÝM VEJCEM,

krém ze sýru Gran Moravia s lanýžovým olejem, bramborová sláma

335 Kč

DOPORUČUJEME: 0,15l Chardonnay „Rosentické“ VZH 2021, Mikrosvín Mikulov- Mikulov

185 Kč

HLAVNÍ JÍDLA

300g RIB EYE STEAK,

máslo s karamelizovanou cibulí, opečené brambory s hráškem a šalotkou

755 Kč

DOPORUČUJEME: 0,15l Merlot “Premium Collection” VZH 2018, Château Valtice

235 Kč

200g TELECÍ PEČENĚ S CIBULOVOU OMÁČKOU,

houbové rizoto z trhaných krupek, celerový salát s petrželkou (Kuchařská kniha- Jak se vaří u Šroubka, Karel Šroubek, 1911)

425 Kč

WE RECOMMEND: 0,15l Pinot Noir „Ben´s reserve “ 2017, Stapleton – Bořetice

185 Kč

DEZERT

BORŮVKY S VANILKOVÝM KRÉMEM,

mandlovou drobenkou, ganache z bílé čokolády a borůvek

165 Kč

DOPORUČUJEME: 0,02l Mandlovka 38%, Hustopeče

95 Kč