250ml MORAVSKÁ BÍLÁ FAZOLAČKA
s uzenými škvarky, brambory a kotrčem nakyselo
80g KACHNÍ KROKETY,
rozinková omáčka, pyré z pečené cibule, nakládaný rakytník
DOPORUČUJEME: 0,15l Frankovka „Reserva“ PS 2015, Kubík – Velké Bílovice
200g TELECÍ KARBANÁTKY
s husími játry, krémová omáčka se zeleninou, krupicové noky s pažitkou (Česká kuchařka – Hanna Dumková, 1883)
DOPORUČUJEME: 0,15l Chardonnay „Rosentické" VZH 2021, Mikrosvín Mikulov
150g FILET MOŘSKÉHO VLKA
s omáčkou Meunière, opečený fenykl, bramborové pyré
WE RECOMMEND: 0,15l Ryzlink vlašský „Perná Goldhamer“ PS 2022, Mikrosvín Mikulov
ŠVESTKOVÝ CRUMBLE
s rumem, ořechová drobenka, maková zmrzlina
DOPORUČUJEME: 0,02l Radlík slivovice z dubového sudu 43%,