300ml DÝŇOVÁ POLÉVKA
s chilli, dýňovými semínky ve slaném karamelu a štýrským dýňovým olejem
150g LESNÍ HOUBY NA MÁSLE SE SMAŽENÝM VEJCEM,
krém ze sýru Gran Moravia s lanýžovým olejem, bramborová sláma
DOPORUČUJEME: 0,15l Chardonnay „Rosentické“ VZH 2021, Mikrosvín Mikulov- Mikulov
300g RIB EYE STEAK,
máslo s karamelizovanou cibulí, opečené brambory s hráškem a šalotkou
DOPORUČUJEME: 0,15l Merlot “Premium Collection” VZH 2018, Château Valtice
200g TELECÍ PEČENĚ S CIBULOVOU OMÁČKOU,
houbové rizoto z trhaných krupek, celerový salát s petrželkou (Kuchařská kniha- Jak se vaří u Šroubka, Karel Šroubek, 1911)
WE RECOMMEND: 0,15l Pinot Noir „Ben´s reserve “ 2017, Stapleton – Bořetice
BORŮVKY S VANILKOVÝM KRÉMEM,
mandlovou drobenkou, ganache z bílé čokolády a borůvek
DOPORUČUJEME: 0,02l Mandlovka 38%, Hustopeče